sreda, 24. november 2021

11. nagradni natečaj - Vabilo šolam

 




Datum, 17. 11. 2021

  

SPOŠTOVANA GOSPA RAVNATELJICA,  SPOŠTOVANI GOSPOD RAVNATELJ!

 

V društvu generala Maistra za Zasavje (DGMZ) letos organiziramo že 11. nagradni natečaj za osnovne šole v Zasavju. Tako kot v lanskem letu, tudi letošnji natečaj vsebuje literarne vsebine in izdelavo likovnih del.

V upravnem odboru DGMZ vas prosimo, da se v sodelovanju z mentorji učencev ponovno odzovete na naš razpis natečaja. Z njim vabimo učence k razmišljanju o domovini, o 30 letih samostojne države, o bogastvu narave, kulture, tradicije in ljudi. Želimo spodbuditi učence k razmišljanju o pomenu slovenskih junakov, torej o spodbujanju narodne zavesti. Letos se tudi mi pridružujemo spominskim dogodkom ob 30. letnici samostojne  Slovenije.

Tokrat smo 11. nagradni natečaj poimenovali   OD SLAPOV DO GRADOV.

Izobraževanje še naprej, kot vse družbeno dogajanje, poteka v izjemnih okoliščinah varovanja zdravja, preventivnih ukrepov, socialnega distanciranja. Zato bomo izjemno veseli, če se boste s svojimi sodelavci-mentorji, kljub obilici dela, prilagajanju metod dela z učenci, udeležili 11. nagradnega natečaja za OŠ Zasavja in s tem spodbudili tudi domoljubno izražanje in kreativno ustvarjanje mladih.

Za sodelovanje se vam lepo zahvaljujemo!

 

S spoštovanjem,

 

Radigoj Perger

Predsednik DGM za Zasavje


Ni komentarjev:

Objavite komentar